Monday, 20 June 2011

jom baca Buku dan Layan Movie!

  •  assalamualaikum.rasanya agak terlambat menge'post' entry nie,(tak prasan draft sudah lama tersimpan)memandangkan kebanyakkannya telah pun tamat "cuti panjang"..adapun begitu..biar lambat asal sempat..(heh?)..=p

    tgok sampai habes!

    mula2 tgok first episode:*macam boring sgt deh*
    lepas tengok:*first korean movie that really give great "values"*
    -khususnya untuk bakal2 doktor..hehe

    jap satu lagi:untuk yang akan ke Timur Tengah(especially Jordan) jangan lupa baca:

    "secangkir teh pengubat letih"
    saifulislam a.k.a Ustaz Hasrizal
    *realiti dan hakikat generasi 'pengejar' ilmu masa kini di bumi syams'*
    *timur tengah tempat bagi orang yang 'terbuang'???*

    p/s:maaf sangat2 tak sempat nak tulis komentar,so apa lagi,tanyalah Haji Google!



    cukuplah dengan gambar ini menyatakan kenapa bakal2 doktor khususnya perlu tengok movie ini!




3 comments:

Khaliesah . said...

jewel in the palace :)

budak_kolej said...

good job khaliesah..
dah tgok eh?komen skit...

aizat al jauhari said...

bagus2.. tp cuba la untuk cipta sejarah kedoktoran tersendiri.. kembalikan fenomena yg pernah ibnu sina terbitkan.. biarkan fennomena itu dr diri kita.. bukan dr yg lain.. thing to ponder..